Wednesday, March 02, 2005

Dagens Dont

Har fått jentene avgårde på skolen. Matpakker skal smøres, te skal kokes, rundstykker skal varmes, bacon skal stekes og barn skal overtales - til å stå opp, til å være snille mot hverandre, til å spise, og til å kle på seg.
Bitende kulde - fulgte barna til skolen idag - 18 minusgrader i Mars! Små hender i polvotter som holder seg fast i min faderlige hånd, kalde nesetipper og gnistrende føre.
Tar toget til Gøteborg idag i embeds medfør. SU går så det griner - vi passerte for første gang over 1050 solgte billetter på en dag. Det vokser som sopp i regnvær.
Ellers ikke mye å fortelle. Fikk en hyggelig telefon fra en venn i Boston som jeg ikke har snakket med på en stund. Skal snart over dit igjen, en kort tur.
Fikk ellers tips om en bedre blogtjeneste som heter Typepad. Vurderer om jeg skal skifte.
Ellers er det tilløp til regjeringskrise over håndtering av forsvarets penger. Interessant å se at det i stor grad handler om datasystemer. Vet at IBM har vært inne der. Mon tro om de har noe med dette å gjøre?

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Great blog - you have just been bookmarked. Will let my visitors to my site know all about it.

I have a ebay acitons misspelled auction search site. It pretty much is a search engine that allows you to search eBay for misspelled auctions and allows you to find some great bargains.

Come and check it out if you get time :-)
eBay misspelled auctions

October 25, 2005 at 3:09 AM  

Post a Comment

<< Home